208 reputation
724
bio website
location
age
visits member for 3 years, 4 months
seen Jun 6 '13 at 14:00

Nov
27
comment “a duplicate content type '<content type name>' has been found” error message
Thank you SPArchaeologist. This really sounds promising.
Nov
26
comment “a duplicate content type '<content type name>' has been found” error message
Yes that's what I'm experiencing. So how did you resolve it?
Nov
26
comment “a duplicate content type '<content type name>' has been found” error message
Yes you are right SPArchaeologist. It created a feature but then again how do I get to resolve such, becuase when I deactivate a feature I get a different error message.
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
it returns the following error message: Failed to load resource: The server responded with a status 401 (Unauthorized)
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
If I use firebug and select the images not rendered. Still it doesn't display the selected image. No error, just a blank page.
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
Everything (Images, Styling, and Javascript).
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
I have passed through that stage. It looks like its not rendering the css and if thats' possible.
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
Everything uses the default themes'
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
What do you mean change the theme Seb.
Oct
30
comment Central Admin CSS is messed up after upgrade to SharePoint 2010
I tried that and it is messed up.
Oct
9
comment WSS 3.0 site accessible only locally and when using IP address
Thank you for your response AlmostSharePointMaster.
Oct
9
comment WSS 3.0 site accessible only locally and when using IP address
Thank you very much Pigeon. I switched to NTLM only and it worked.
May
9
comment Populate SharePoint Contact List with AD user information
Thanks David. It looks like I have a long way to go.
Jan
31
comment How to center TopNavigation - Master Pages
Thanks Free Styler. It works!
Jan
16
comment Error exporting the site field named “Parent Level”
I don't have any idea Kai. This has never happened before. I dont have a list or library with such name.
Jan
13
comment How to remove “created by” on SharePoint blog post item?
Lets just say I have a P.A who posts blogs on my behalf.
Jan
12
comment This control cannot be displayed becuase its TagPrefix is not registered in this Web Form. [TopNavigationMenuV4]
Thanks Deepu, I will take that into consideration.
Jan
12
comment This control cannot be displayed becuase its TagPrefix is not registered in this Web Form. [TopNavigationMenuV4]
Its only in SharePoint Designer. This doesn't affect browsing but I assume in a long this can have a serious negative on the layout itself.
Jan
12
comment This control cannot be displayed becuase its TagPrefix is not registered in this Web Form. [TopNavigationMenuV4]
Oh, I will have a look at logs and come back.
Jan
11
comment add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
Thanks for your reply. It looks like I have a long way to go. Thanks again.