208 reputation
724
bio website
location
age
visits member for 3 years, 2 months
seen Jun 6 '13 at 14:00

Jan
11
accepted add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
Jan
11
comment add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
Thanks for your reply. It looks like I have a long way to go. Thanks again.
Jan
11
comment add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
DO you think creating new permission level would help resolve the issue?
Jan
10
awarded  Benefactor
Jan
10
comment add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
Yes, you right Dave. This is for Admins - ofcourse we can't give users access to central admin. We basically looking for a way where we can actually use one account for basic SharePoint Admin tasks. We don't want Admins giving their accounts to CA for security reasons.
Jan
9
accepted Is there a way to see GUID for a metadata column in a list without using a SharePoint Designer?
Jan
9
asked add users to central admin but don't allow them acces to change security or permissions?
Jan
5
comment The best practice for moving content database between two farms
Thanks Wictor. This is very helpful. I also thought of following the same approach but I wasn't sure. Many thanks again.
Jan
5
awarded  Scholar
Jan
5
accepted The best practice for moving content database between two farms
Jan
4
awarded  Promoter
Dec
21
comment The best practice for moving content database between two farms
This question wasn't answered so I can't accept it.
Dec
21
asked Is there a way to see GUID for a metadata column in a list without using a SharePoint Designer?
Dec
19
answered Content Database showing 0 (zero) site collection after content database attach
Dec
19
comment Content Database showing 0 (zero) site collection after content database attach
Not possible. Thank you
Dec
19
comment The best practice for moving content database between two farms
How to do that?
Dec
14
comment Content Database showing 0 (zero) site collection after content database attach
Thanks for your response Jasper. I used STSADM.exe -o addContentdb -url mysite2:80 -DatabaseName WSS_Content_80 Any ideas?
Dec
14
asked The best practice for moving content database between two farms
Dec
14
asked Content Database showing 0 (zero) site collection after content database attach
Nov
28
comment OWSTIMER takes up to 95% of RAM Memory - Server goes slow
Thanks Ronx. Does this apply to SharePoint 2010 or is it only for wss?