Reputation
Top tag
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
2 14
Impact
~20k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 10 votes cast
Apr
20
awarded  Popular Question
Sep
29
awarded  Notable Question
Jul
2
awarded  Curious
Feb
5
awarded  Popular Question
Jul
17
awarded  Popular Question
Apr
30
awarded  Notable Question
Feb
14
awarded  Popular Question
Oct
23
awarded  Popular Question
Sep
24
awarded  Popular Question
Sep
3
revised Search returning no results after moving to new server
added 218 characters in body; edited tags
Aug
31
revised Search returning no results after moving to new server
added 410 characters in body
Aug
30
comment Search returning no results after moving to new server
I have checked the site collection and I am an admin, along with the guy that left the company. I cannot access the Search admin page though. I have searched the internet and found that it would be located at http://localhost:<port>/ssp/admin/searchadministration.aspx though and there doesn't appear to anything there. The SSP is not installed/available.
Aug
30
asked Search returning no results after moving to new server
Aug
13
revised Files in document library not opening in explorer
added 155 characters in body
Aug
13
comment Files in document library not opening in explorer
No relinking did not help.
Aug
13
comment Files in document library not opening in explorer
It's not explorer view, it is the actual Windows Explorer. I.e. What you get when you go Actions > Open with Windows Explorer.
Aug
13
asked Files in document library not opening in explorer
May
30
revised Index out of range, when opening folders in Shared Documents
Added info
May
3
revised Index out of range, when opening folders in Shared Documents
added 976 characters in body
May
3
comment Index out of range, when opening folders in Shared Documents
I have done all that, the only extra information I can provide is the stack trace, which I have added to the question above.