Reputation
393
Top tag
Next privilege 500 Rep.
Access review queues
Badges
6 18
Impact
~40k people reached

Jun
17
awarded  Popular Question
May
15
awarded  Popular Question
Feb
24
awarded  Popular Question
Oct
20
awarded  Notable Question
Jul
2
awarded  Curious
Jun
16
awarded  Notable Question
Feb
26
accepted Error installing Azure Workflow Server during 2013 install
Feb
10
awarded  Notable Question
Jan
17
asked How do you move or remove the App Catalog site from a web app?
Jul
22
awarded  Critic
Jul
9
answered Error installing Azure Workflow Server during 2013 install
Jun
26
awarded  Notable Question
Jun
24
accepted Unable to delete item via ribbon Delete Item button
Jun
23
awarded  Popular Question
May
28
asked Error installing Azure Workflow Server during 2013 install
Oct
19
awarded  Popular Question
Oct
16
awarded  Popular Question
Jul
16
comment Access error publishing InfoPath form to Forms Services
Your screenshots look correct. Is your site NTLM or claims (mine is claims)?
Jul
16
comment Access error publishing InfoPath form to Forms Services
No, I am not publishing to that directory. The InfoPath publish wizard is calling into that directory. I deduced this by looking at the traffic in Fiddler. The sent query and received response are posted above. This is all generated by the OOB components. The only action I have taken is to put in the URL of my site and click next. The call to _vti_bin is generated by the wizard. Hope this clears up the sequence of events.
Jul
16
comment Access error publishing InfoPath form to Forms Services
Ok, any thoughts why I would get a 403 accessing this path: testsite/_vti_bin/shtml.dll/_vti_rpc