Reputation
366
Next privilege 500 Rep.
Access review queues
Badges
2 14
Impact
~20k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 1 vote cast
Aug
14
answered Can I Hide the Site Contents Link with Permissions in SP2013?
Aug
14
asked Can I Hide the Site Contents Link with Permissions in SP2013?
Aug
7
awarded  Popular Question
Jul
31
asked Should I begin building our Intranet using SP2016 now?
Jul
17
asked How Can I Change the Default Regional settings in My Sites?
Jun
26
asked What is the Purpose of Office vs Office Location in SP2013 UserProfiles
Jun
2
comment Creating a Web Part to display Site Owner Group Members via CSOM
Perfect! Thank You
Jun
2
asked Creating a Web Part to display Site Owner Group Members via CSOM
Apr
20
answered Feature Stapler on Document Library to Set New Folder Off
Apr
20
comment Feature Stapler on Document Library to Set New Folder Off
I need to have this Folder setting set to "no" by default in the Library Settings. OOB it is set to Yes.
Apr
17
comment Feature Stapler on Document Library to Set New Folder Off
Not exaclt, that removes the Action item from the Ribbon. I want to set the default setting to "no". Something like Dim targetList As SPList = properties.List and then targetList.EnableFolderCreation = FALSE
Apr
17
asked Feature Stapler on Document Library to Set New Folder Off
Mar
24
comment Search Results shows blank popout
The URLs are the same. I'm also using Host-Header Web Applications. I am beginning to think there maybe some conflicting software installed? I also checked the Service accounts (SPSearchSvc in this case) and the permissions are correct (Full Read).
Mar
23
comment Search Results shows blank popout
OK, This is a Test Farm. So everything is on one Server. I don't have OWA installed and yes is does the same for documents as well as Publishing Pages. The search result return items found as you can see. Its the hover panel that is empty. There are no customizations.
Mar
23
comment Search Results shows blank popout
Correct. The search is Out of Box at the moment. No customizations have been done. I'm also re-running PSConfig right now.
Mar
23
comment Search Results shows blank popout
Well, I have tried that and I get the same results. The content is found in the search results, its just the "Hover" panel doesn't show anything. I will continue to investigate.
Mar
23
comment Search Results shows blank popout
I have tried FireFox and it does the same. This is all OOB Setup at this point. So I don't know what else it could be. I've deleted the Search App and Re-built it and still got the same results. Stumped.
Mar
23
asked Search Results shows blank popout
Mar
19
asked What is the Everyone Group in SP2013
Feb
26
awarded  Popular Question