645 reputation
522
bio website none
location Stavanger, Norway
age 32
visits member for 4 years, 8 months
seen yesterday

SharePoint Consultant


Jun
6
awarded  Popular Question
Jun
1
answered Problem Creating Site Collection
Jun
1
comment Problem Creating Site Collection
Np, just close it.
Jun
1
comment Problem Creating Site Collection
Unfortunatly I can't find any more relevant ULS lines. I belive it is a call to GetUriScheme that is failing. This only happens in one of our environments. The working environments continue after GetUriScheme(_fields/resources/_fields.en-US.resx) with GetUriScheme(/sites/s/Lists/CommunityCalendar). I will look into using custom web templates in future scenarios, I am just wondering how they are to maintain if you want to make changes to your solution after first production?
Jun
1
revised Problem Creating Site Collection
edited tags
Jun
1
asked Problem Creating Site Collection
May
24
accepted Deleting SocialComment / Note using object model
May
24
comment Deleting SocialComment / Note using object model
Nice. Did not know that was possible.
Apr
19
accepted Search Keywords SharePoint 2010 Enterprise Search
Mar
29
awarded  Popular Question
Mar
27
asked Search Keywords SharePoint 2010 Enterprise Search
Feb
27
comment Rerun failed Feature Upgrade
I couldn't find any functionality to run a upgrade again, if the version ha been increased.
Feb
21
asked Rerun failed Feature Upgrade
Feb
8
comment Change SocialTag Url?
That would work, but I think the AAM path is a more suited approach in my case since it would require less work. Also with AAM I dont need to impersonate the individual users to get the names on the tags right.
Feb
8
accepted Change SocialTag Url?
Feb
7
asked Change SocialTag Url?
Jan
26
accepted Error occurred in deployment step 'Add Solution': Index (zero based)
Jan
24
answered Error occurred in deployment step 'Add Solution': Index (zero based)
Jan
24
comment Error occurred in deployment step 'Add Solution': Index (zero based)
It only occurs with one WSP file.
Jan
23
asked Error occurred in deployment step 'Add Solution': Index (zero based)