98 reputation
29
bio website dotnetmirror.com
location
age
visits member for 1 year, 9 months
seen Aug 6 at 13:32

http://dotnetmirror.com/

Objects in DotNetMirror are closer to Microsoft Technologies. DNM objective is to help users by providing Articles, Tips, Snippets and Interview Questions.


Sep
24
awarded  Autobiographer
Jul
2
awarded  Curious
Feb
6
awarded  Teacher
Dec
4
awarded  Notable Question
Nov
5
awarded  Notable Question
Jun
8
awarded  Popular Question
May
23
answered profile picture asking for credential each time from SharePoint Client object model
May
23
awarded  Popular Question
May
15
comment profile picture asking for credential each time from SharePoint Client object model
We are not getting any error from client object code. Instead its asking for user credentials again while fetching image src from user profile.
May
14
asked profile picture asking for credential each time from SharePoint Client object model
Mar
28
asked what is the CommandUIDefinition location for wiki page
Feb
18
answered 2013 resource issue : The name 'InitializeControl' does not exist in the current context
Feb
7
comment Web serive API code calls are working fine on debug mode. But from the direct browsing the sitepage its giving error
We are not passing any credentials to the web service. Only we are sending one header key with the request. Just we have the web service link, which has some default binding information added when we add service reference and on top that we are sending one of header value for each service client call. please help me on this.
Feb
6
asked Web serive API code calls are working fine on debug mode. But from the direct browsing the sitepage its giving error
Jan
30
comment HTTPModule Init method calling multiple times in sharepoint
I am getting current request as "Request '(System.Web.HttpContext.Current.ApplicationInstance).Request' threw an exception of type 'System.Web.HttpException'" and it saying as "request is not avalible in this context". so how can i know that request comes from user.
Jan
30
asked HTTPModule Init method calling multiple times in sharepoint
Jan
24
awarded  Tumbleweed
Jan
17
asked 2013 resource issue : The name 'InitializeControl' does not exist in the current context
Jan
8
asked NullReferenceException while running SharePoint products ( Central admin site is not working)
Jan
8
awarded  Supporter