94 reputation
19
bio website
location
age
visits member for 1 year, 9 months
seen 2 days ago

2d
comment Multiple values column change breaks form in Sharepoint 2013
You can select an answer by hitting the checkmark under the vote buttons. I don't know any way of closing a question.
Jul
17
awarded  Notable Question
Jul
7
answered Multiple values column change breaks form in Sharepoint 2013
Jul
7
answered Fire workflow with infopath button, without submitting form?
Jul
2
awarded  Curious
Jun
12
comment Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
This actually solved the issue. It seems that running multiple "executequeryasync" so quickly caused issues on the server side and locked things up. Thanks, I appreciate the help.
Jun
12
accepted Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
Jun
11
comment Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
I will try printing out the index and make sure it hits everything--I am assuming this is what you mean.
Jun
11
comment Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
I will try swapping the positioning of the executeQueryAsync tomorrow. The if statement check is actually for a different field. I am conditionally setting field 1 to true if field 2 is blank.
Jun
11
comment Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
Thank you for your input. I do not have much experience with Javascript and I guess it shows here. It looks like for...in has a very specific use. I will switch it to a regular for loop.
Jun
10
asked Javascript Client Object Model Update List Items (only some items updating)
Apr
15
comment Fire events on TIME changed in date picker
This question seems to indicate it's not possible to do what I'm trying to do, at least in 2007: sharepoint.stackexchange.com/questions/9185/… Is this the case for 2010? Is there a clever work-around that I'm missing?
Apr
15
asked Fire events on TIME changed in date picker
Apr
8
comment stsadm migrateuser operation successful, but no change
Actually, the problem seemed to resolve itself over the weekend... I'm not sure if running it a few more times did anything or if really did need some sort of sync to run that only ran weekly. I'm not sure exactly what solved the problem as I tried many different things and then just let it sit over the weekend, but the above command was the only one that ever gave me an "operation successful" message, so it must have been that.
Apr
4
asked stsadm migrateuser operation successful, but no change
Feb
3
asked namespace on external content type
Jan
29
awarded  Teacher
Jan
8
awarded  Popular Question
Nov
18
accepted ProcessBatchData error
Nov
14
revised ProcessBatchData error
added 43 characters in body