196 reputation
26
bio website
location
age
visits member for 4 years, 5 months
seen Dec 13 '12 at 20:34

Jul
2
awarded  Curious
Apr
10
awarded  Notable Question
Feb
1
awarded  Popular Question
Nov
27
awarded  Notable Question
Sep
22
comment How to Get List Values From Sharepoint 2007
Thanks for the help rjcup. Write-Host is not necessary. The way the script is written it will still output the values in Powershell. Also, without Write-Host, I am able to use output redirection to a file.
Sep
22
accepted How to Get List Values From Sharepoint 2007
Sep
21
asked How to Get List Values From Sharepoint 2007
Aug
31
awarded  Popular Question
May
8
awarded  Popular Question
Aug
29
accepted Sharepoint 2010 : File path too long error during wsp file creation in MSBuild
Aug
29
comment Sharepoint 2010 : File path too long error during wsp file creation in MSBuild
Thanks! That worked like a charm.
Aug
29
comment Sharepoint 2010 : File path too long error during wsp file creation in MSBuild
Steve,Thank you for the suggestion. However, I cannot find the deployment path property you mention. In VS2010/Sp2010, I double click on MyFeature.feature in VS, and all I get is the Items in solution/Items in Feature dialog. Where should I be looking for it?
Aug
29
asked Sharepoint 2010 : File path too long error during wsp file creation in MSBuild
Aug
18
accepted stsadm deploy fails
Aug
18
comment stsadm deploy fails
Thanks Dave! Part of the problem was that the Timer service was set to run under an incorrect account and wasn't working. It still lists the wsp file as "deploying". Is there a way to "force deploy" it?
Aug
18
comment stsadm deploy fails
I am unable to find Operations in Sharepoint 2010 Central Admin. Also, based on what you are saying does that mean there is no reliable way to automatically deploy sharepoint features?
Aug
17
asked stsadm deploy fails
Aug
8
accepted SPList.OnQuickLaunch setting ignored
Aug
8
comment SPList.OnQuickLaunch setting ignored
I forgot to activate the feature...OOPS....
Aug
8
comment SPList.OnQuickLaunch setting ignored
Update is being called as well. Could be some other issue due to the feature having been deployed with QuickLaunch ON, and it stuck in the cache or somewhere else?