11 reputation
3
bio website
location
age
visits member for 1 year, 7 months
seen Oct 29 '13 at 11:31

Oct
28
comment SharePoint Online 2013 - Workflows Fail
Yes -- I went through and confirmed that all Workflow-related features were enabled. I found one that wasn't (not the one mentioned above) and that solved the issue.
Aug
13
awarded  Tumbleweed
Aug
6
asked SharePoint Online 2013 - Workflows Fail
Nov
8
comment Custom list templates missing in create new list page
Did you ever find a solution to this? I'm having the exact same problem on all of my list templates, and can't figure out what's wrong.
Oct
3
awarded  Student
Sep
20
awarded  Scholar
Sep
20
accepted DispForm.aspx taking 5+ minutes to load on SP2010 Server, high CPU utilization
Sep
20
answered DispForm.aspx taking 5+ minutes to load on SP2010 Server, high CPU utilization
Sep
10
comment DispForm.aspx taking 5+ minutes to load on SP2010 Server, high CPU utilization
Nope, not one bit. Throughout the course of today, though, we've found some other interesting facts: (1) if we create a new display form, it loads just fine, (2) the query that Sharepoint is automatically building is ridiculously long when trying to load the page, and (3) when we look at the execution plan for the query that's taking so long (latest run was over 15 minutes), a Hash Match Inner Join accounts for 62% of the cost of running the query. We're kind of stumped on that, though at least we have a working page now by replacing the old one with the new one.
Sep
10
comment DispForm.aspx taking 5+ minutes to load on SP2010 Server, high CPU utilization
Hi, thanks for responding Dave. We're on SP 2010 Enterprise, SQL Server box is 8gb RAM, Intel Xeon E5620@2.4 ghz (2 processors). App server is the same.
Sep
10
asked DispForm.aspx taking 5+ minutes to load on SP2010 Server, high CPU utilization