157 reputation
20
bio website sharepoint.stackexchange.com/…
location Ahmadabad, India
age 23
visits member for 1 year, 11 months
seen Jul 10 at 6:47

SharePoint Developer


Jul
8
awarded  Popular Question
Jul
2
awarded  Curious
Dec
30
awarded  Popular Question
Nov
26
awarded  Popular Question
Jul
30
awarded  Popular Question
Mar
13
comment Infopath 2010 form issue
Thanx for your reply @dfminky, I have deleted that view and controls which are existed in that view, still getting error of this view.
Mar
12
asked Infopath 2010 form issue
Mar
6
comment Modal popup error in sharepoint 2013
Thnk you so much @Magnus Hasson. It's working for me...
Mar
6
accepted Modal popup error in sharepoint 2013
Mar
5
comment Modal popup error in sharepoint 2013
Hello @Stephen but how can i write this following anchor tag in my custom page??
Mar
5
revised Modal popup error in sharepoint 2013
added 37 characters in body
Mar
5
comment Modal popup error in sharepoint 2013
@Magnus Hansson I have changed url.. Any suggestion?
Mar
5
comment Modal popup error in sharepoint 2013
Thanx @Anatoly Mironov. Sorry Its my mistake. I have passed url "siteUrl/_layouts/Page.aspx?ID=6";
Mar
5
asked Modal popup error in sharepoint 2013
Mar
1
comment Claim Based Auth Webapplication issue in SharePoint 2013
i have created one customsignout page. It contain code for delete FormAuthentication cookies but only for FBA Users. I also want to delete Sharepoint users credential and cookies. How? If you know then guide me.
Feb
28
comment Claim Based Auth Webapplication issue in SharePoint 2013
But how can i set signout page from Central Administration?
Feb
23
comment Claim Based Auth Webapplication issue in SharePoint 2013
Thanx @Jussi Palo... I dont know how to make custom sign out page? Can you guide me with some code? Thanx in advance...
Feb
23
comment Claim Based Authentication in Sharepoint 2013
thanx @Joss_24. I set i & c in web application in iis. but not working. it always gives error in sign out page..
Feb
20
awarded  Tumbleweed
Feb
20
asked Claim Based Auth Webapplication issue in SharePoint 2013