New answers tagged

0

I presume you are not sending Accept-Language: en-US or not having a Yammer cookie of locale=en-US present (I think). If you add English (United States) to IE via Internet Options->Languages it works. You can then remove that locale from IE as Yammer will have the cookie. Hope they fix the bug soon!! More information at: ...


0

I finally found solution for this one. In tags person should just put target="optional word exp. " after a href="#". So it should look like this <a href="#" target="MyFrame"> In iframe part of code just put <iframe name="MyFrame" src="#"></iframe>


0

You can not add Sharepoint online page in an iframe because of the same origin policy that most of the sites on internet adopted this days. This is mainly for security reasons to avoid from web attacks like Clickjacking and XSS. If you want to display the content of the sharepoint online into different domain, than try to use provider hosted app in windows ...


-1

Add a Content Editor WebPart in lower section where you want to load the external page. Your buttons should call this function on click as shown in example below. Feel free to modify the button or iframe code according to your structure. HTML <button onclick="SetIframe(this.id)" id="http://www.simplehtmlguide.com/">Click me</button> ...


0

This is the code i use to get videos info from a "Asset Library", maybe this can help you. I don't know how to get the preview pic but should be right there: getDataFormVideosList:function(next){ var camlQuery = new SP.CamlQuery(); camlQuery.set_viewXml('<View>' + '<ViewFields>' + ...


0

I was able to address this by changing some of the initial script to firstly run when the frame has loaded. <script type="text/javascript"> document.getElementById("myframe").onload = function() { var x = document.getElementById("myframe"); var height = height=document.body.clientHeight; document.getElementById("myframe").height = ...


0

There are few reason that might preventing your code to run Check jQuery reference added in your script editor. If you have added jQuery reference and still it is not working try your code by placing it in Content Editor WebPart. If you still face issue then track console in debugger of browser. And let me know if solved you issue. Thanks


0

You might be missing the jQuery reference on your page. Also make sure the IDs of the content are correct. Open the browser's console and check what exception you get. :) EDIT: As I understood, you are trying to resize the iframe to fit it's contents. The reason why your code doesn't work is taht #divContent is not actually on the page (it's in the ...



Top 50 recent answers are included