0
votes
1answer
123 views

After creating a Web Template the pageTitle becomes hidden, how can i access pageTitle from onet.xml

I have created a Web Template but I haven't quite gotten my head around the Onet.xml file. I've Added some custom Web Parts and basically done most of the things that people suggest one would ...
1
vote
2answers
268 views

Provision list view for discussion board

I have provisioned a publishing page through a feature and andded an instance of a discussion board web part to the home page, this works fine. How can I make sure the web part chrome is set to ...
0
votes
1answer
151 views

Navigation Option Within Web Templates and Onet.xml

I have created a web template which deploys and creates subsite when used. Problem : I am trying to get the navigation setting to work as the image below The current Onet.XML being used to ...
0
votes
1answer
388 views

custom Web Template for Team site not showing Promoted links

I have created a custom web template which uses onet.xml file of 15hive\TEMPLATE\SiteTemplates\sts\xml and following is the element.xml file. However when I create a sub site based on this custom team ...
1
vote
1answer
1k views

why this site feature is not activated when I create a new site by my custom web template?

I am using sharepoint 2010 and vs2010. I have created a custom webtemplates and begin from a copy of a teamsite. In my onet.xml I see the following site feature elements: <SiteFeatures> ...
0
votes
1answer
225 views

Why is it possible to declare more then 1 configuration section in the onet.xml?

I am using sharepoint 2010 and vs2010. I created a custom web template and start with the onet.xml from the teamsite. I see 4 configuration sections. Why there are more then 1 configuration sections? ...