2
votes
3answers
62 views

How to find the creation date of the Web Application?

I wanted to find how the count of the web application in the farm increases in the past year. For this I wanted to find out the date when each web application is created. Is there anyway to find the ...
0
votes
1answer
39 views

Sharepoint not sending mail using alternate access mapping path

I am using load balancer (WFE1 + WFE2) and my web application is configured as http://server which I defined in host header. I have also added AAM http://realsite. So when a user types AAM in URL then ...
0
votes
1answer
21 views

Creating two web applications under different host headers

I am reading a material about SharePoint 2013; “2013 A Core Solutions of Microsoft® SharePoint® Server 2013”. And on one of the examples they want to create two web applications representing two ...
2
votes
1answer
46 views

SharePoint creating web application on APP instead of WFE

I have one APP and one WFE server. Microsoft SharePoint Foundation Web Application service is stopped on APP but is running on WFE. When I go to CA to create a new Web Application, in the URL ...
2
votes
3answers
263 views

Two different versions of RSViewerPage.aspx on same farm?

I have a SharePoint 2013 farm with SSRS. On this farm, I have two web-apps (A and B). When we created web-app "A", we made some branding customizations to the RSViewerPage.aspx page. The problem is ...
0
votes
0answers
123 views

page cannot be displayed for newly created web sites

I just installed SP 2013 on a brand new VM with Server 2012 and Sql Server 2012. After running SharePoint product configuration wizard, I created a new web application on machineName and a root site ...
0
votes
1answer
168 views

Creating My Site web application destroys application running on port 80

This is happening for the past 2 days. I have a web application running on port 80. When I create a new web application for My Site on port 8080, my port 80 web app stops working and shows "500 ...
0
votes
1answer
111 views

Implementing SSL for SharePoint High trust Apps

I have been struggling to configure an SSL Certificate based environment for hight trust apps in SharePoint 2013. I have on-premises installation of SharePoint 2013 (Enterprise). Following google and ...
1
vote
1answer
65 views

Is it normal that web application URL is always of app server rather than WFE?

I have 1 App server and 2 WFEs. Web Application service is stopped on App server while it is started on WFEs. I created a new web application and I noticed the URL is of App server for e.g. ...
0
votes
2answers
153 views

HTTP Error 503. “The service is unavailable.”

One of my Web Applications shows error: HTTP Error 503. The service is unavailable I checked in IIS Application pool and started the respective services but the error still persist How can I ...
0
votes
0answers
42 views

Web Applications and App Domains?

I am doing some research on functionalities and limitations with SharePoint Apps in SharePoint 2013. From what I can gather it appears apps can only be installed within a single web application, i.e. ...
2
votes
1answer
533 views

Remove-SPWebApplication not working if SPAdminV4 service is run by Local System?

I have sucessfully removed my Web Application with the following script: PS C:\Users\SP2013Farm> Remove-SPWebApplication http://portal.com -Confirm -Dele teIISSite -RemoveContentDatabases Confirm ...
2
votes
1answer
130 views

Accessing data from another web application throws an SQLInvalidException

The scenario is: A MySiteHost site collection (example name: MY SITE). Web application's application pool account is spmysite. A TeamSite site collection (example name: TEAM SITE). Web application's ...
0
votes
1answer
430 views

How to place My Sites inside another site's URL but still keep them logically isolated?

I'm setting up SharePoint 2013 as a company intranet site, and we want to implement My Sites; I know the best practices call for placing them in their own web application and content DB, but we'd ...
2
votes
1answer
713 views

App issue with SharePoint 2013 Developer Site

In SharePoint 2013 Developer Site: I am installing an app to my site and it worked fine with default stuff. I added some custom .js file in this app which will set the master page of site coll and ...
0
votes
2answers
3k views

Web Application/Site collection can't displaying Problem

I created a new web application. I try to restore a site collection from a backup. It finished succesfully but when I type the url This page can't be displayed occurs. I think the problem is about ...
3
votes
1answer
409 views

Access denied after creating site collection by using Powershell

I am using SP2013 single server dev environment. I use following scripts for creating web application and site collection. but when I browse to it, it says this site has not been shared with you. I am ...
1
vote
1answer
537 views

creating web application in sharepoint 2013

I have created a web application in sharepoint 2013 using central admin, that is successfully created. its successfully created app pool in IIS as well. In host file I have also added entry like this: ...