0
votes
0answers
14 views

Upgrated WebPart from SP 2007 to 2013 does not appear into Webpart gallery

I compiled a 2007 custom WebPart on 2013 using framework 4.0 and 4.5. The solution is built perfectly. The dll it's on GAC and references on safe control web config. But the WP does not appear into ...
1
vote
1answer
90 views

Sharepoint 2007 to Sharepoint 2010 Migration Issues

I recently migrated SharePoint 2007 portal to SharePoint 2010 using content database attach/detach method. After mounting the database in SharePoint 2010, site collection got created. When I browse ...
1
vote
1answer
64 views

sps 2003 migration to moss 2007

Hi I am trying to migrate a sps 2003 web app to a moss 2007 server. The sps 2003 is running on windows server 2003 32bit with MSSQL 2000 and the new moss 2007 is running on windows server 2008 r2 ...
0
votes
1answer
269 views

Migration of SharePoint from 2007 to 2010/2013 [duplicate]

I have a requirement to migrate the sharepoint portal from 2007 to 2010 and 2013. Please help me with the possible ways in doing it. Let me know the do's and don't also
1
vote
0answers
84 views

Upgrading Custom Site Definition (.wsp) from moss 2007 to SharePoint 2010

I have a custom site definition developed for MOSS 2007. Can I upgrade the same to SharePoint 2010? If yes could someone please post the steps? Thanks in advance
2
votes
1answer
98 views

Javascript upgrade when upgrading from MOSS 2007 to SP 2010?

When migrating from MOSS 2007 to SharePoint 2010 how do I upgrade client side scripts (javascript, jquery, etc) running on the MOSS 2007 sites?
0
votes
2answers
694 views

SharePoint 2013 Foundation and 2013 Farm

We have Windows SBS 2003 and Windows 2003/2008 servers in a domain running WSS 2.0 and WSS3.0. We would like to upgrade our domain to Windows 2012 and SharePoint 2013. Can we have, without any ...
3
votes
1answer
200 views

Cannot find the object “SiteDeletion” because it does not exist

I never came across this error before, I searched google and MSDN but not even one post that explains object "SiteDeletion" Problem is when I run PSCONFIG on SharePoint 2007 server on stage two I get ...
1
vote
1answer
76 views

move content from a live sp2003 to a live sp2007 environment

I am faced with the following situation. In our organization we have an intranet built on a small sharepoint 2007 farm. We also have a sharepoint 2003 single server installation that one department ...
3
votes
3answers
397 views

Deploying SharePoint 2010 WSP to MOSS 2007

Please help me on this. Is it possible to deploy a WSP solution developed in SharePoint 2010 to SharePoint 2007. I know this is very akward question, but right now I am asked this very same question ...
2
votes
2answers
462 views

Migration from SharePoint 2007 to SharePoint 2010 problem

I'm working with SharePoint 2007 to 2010 migration, the problem is the Upgrade Status in CA stated it was succeeded, however when I browse the new Web Application for the first time, it load for ...
1
vote
1answer
784 views

Upgrade from 2007 to 2010 error on custom web parts

We have several SharePoint 2007 farms with several site collections in certain databases. The desire is to be able to migrate these 2007 site collections to our new 2010 farm envirionment. The best ...
1
vote
2answers
396 views

SharePoint 2007 - SharePoint2010 Migration — Giving Issues

I am getting issues while migrating SP2007 - SP2010. Below are the steps I have followed as part of SharePoint data migration: I used two different systems and installed MSSQL 2005 & SharePoint ...
0
votes
1answer
337 views

SSP Database Upgraded from 2007 to 2010, My Links automatically deleted shortly after

I follow the steps here to upgrade a 2007 SSP database to 2010: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc263299.aspx#SSP After the upgrade everything appears successful and users can see their ...
1
vote
6answers
1k views

Missing 1033 Directory in SharePoint 2010 URLs

I seem to be missing a '1033' directory for my SharePoint 2010 installation. Here's the full details: We upgraded from SP2007 to SP2010 using the database attach method. Some resources have a 1033 ...
0
votes
0answers
1k views

Upgrade moss 2007 to 2010 List problems

I've taken my moss 2007 db backup and used attach method to upgrade on sharepoint 2010. Upgrade went successful and users can see the sites and can navigate also. Interface is same as moss 2007. I am ...
3
votes
1answer
524 views

Preupgrade check reveals webpart issues which are not installed on farm, how to identify the name, assembly of the referenced webparts

I have run a preupgrade check on a SP2007 database to identify issues prior to upgrading to SP2010. The report shows a lot of messages for missing webparts. The strange thing is that I cannot identify ...
2
votes
1answer
571 views

Why can't I access a site I've just imported when central admin says I'm a site collection administrator?

This is a slightly unusual situation. I have a MOSS 2007 farm. I do a database backup and restore to our dev farm and then do a database attach to our 2010 farm. I'm secondary site collection ...
1
vote
2answers
2k views

Site gets 404 error after upgrade to 2010

I have a site collection with multiple sites. When I upgrade the site collection the sites all get 404. If i use Designer I can see the default.aspx file fine. If I rename it to default1.aspx then ...
0
votes
1answer
490 views

SharePoint 2010 - Attach 2007 Content DB (Site Definition???)

We have attached a 2007 content db to a 2010 instance of SharePoint and now...the site is not using the default.aspx that is in the file system. In fact, I am not sure which default.aspx page it is ...