1
vote
1answer
18 views

Upgrading from SP2010 to SP2013 - health check error on site templates

I'm attempting to upgrade a SP2010 environment to SP2013 and have come across an issue that won't let me upgrade a site collection. I am attempting to upgrade by copying over the content databases ...
0
votes
1answer
46 views

Unexpected error even before login prompt

I have a web application with 8 site collections, each with their own database. I'm getting a strange error when trying to open 3 of them, but only when trying to go directly to them in a new browser ...
0
votes
0answers
34 views

SP2010: Sitecollection not available, Subsite available

I have been reading here a lot and also found a few solutions for my problems. But now I have a problem and I haven't found anything similar to our problem. We have a sharepoint 2010 sitecollection ...
1
vote
1answer
31 views

Site collection not created programmatically only in LIVE Server

I am using SharePoint 2007 and was not able to create site collection and add sites pro grammatically using c# code. Some times it creates the site collection and some times it doesn't. works fine ...
3
votes
3answers
1k views

Site collection creation cancelled partway - now I can't delete or use it

Unfortunately we had a situation where an IISRESET was performed by one user whilst another was creating a site collection - now the site collection can't be deleted. When I go to central ...
0
votes
2answers
5k views

Web Application/Site collection can't displaying Problem

I created a new web application. I try to restore a site collection from a backup. It finished succesfully but when I type the url This page can't be displayed occurs. I think the problem is about ...
2
votes
2answers
6k views

SharePoint - 500 INTERNAL SERVER ERROR

If I want to browse to my site address i get this message: 500 INTERNAL SERVER ERROR this is what i see in event viewer: The World Wide Web Publishing Service (WWW Service) did not register the URL ...
0
votes
1answer
722 views

Newly created site collection only available on one WFE

In our farm setup we have multiple WFE servers, these are server 21 and server 31. When i create a new web application to run on port 84, and then i create a new site collection, i can access this ...
0
votes
1answer
2k views

stsadm createsite “User cannot be found” error

I'm trying to create a site collection via stsadm. I do: STSADM -o createsite ` -url "<url>" ` -title "<title>" ` -description "<desc>" ` -lcid 1033 ` ...