2
votes
3answers
30 views

Deleting user permissions from document library instead of site level

I wanted to delete a user permission from ONE of the various document libraries in a SharePoint site. But when i deleted the permission, it seemed to have deleted the user permission at a much higher ...
2
votes
1answer
30 views

Is it possible to update group permissions based on user profile?

In SharePoint 2013, is it possible to update group permissions based on user profiles? For example, we will have 50 team sites each with group permissions that each hold 10-50 users. Rather than ...
3
votes
0answers
117 views

Sharepoint Site permission issue

We have a web application based on SharePoint. Every Saturday night Site collection permission default groups gets deleted automatically and it is difficult to find the cause of this issue. We have ...
4
votes
2answers
3k views

How is the user information list populated?

When you add a user with direct permissions somewhere within a site but they haven't yet visited SharePoint - will the user be added into the user information list automatically or only once they ...
1
vote
1answer
495 views

Users gets intermittent access denied?

I have users in domain groups, which we set permission on. Some users get access denied to certain content some of the time, but not all of the time. It's very hard to search for errors in this case. ...
0
votes
1answer
58 views

Profile/group expiration for non-use?

I am wondering if it is possible to be notified if a Sharepoint user and/or group has not been used in a specified amount of time. For example, if user - "Bob" does not log into our sharepoint site in ...
0
votes
2answers
749 views

Permission problems (access denied) when listing all user profile images

We have a webapp http://intranet01 (default zone) with an internal zone AAM http://intranet and a public zone http://intranet.company.com. Everyting works fine except one solution. The solution ...
6
votes
7answers
4k views

'Sign in as Different User' Not “Taking”

In some instances of WSS or MOSS when you use the "Sign in as Different User" option, the new login doesn't "take". Is there any known issue here? Usually logging out and then logging back in with ...