HTTP 404 error indicating that the URL specified by the client does not exist on the target domain.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
0answers
31 views

Page not saved when pressing publishing

I create a new publishing page, fill out all required fields and press Publish in the ribbon. I am then redirected to a page not found page. Going to the pages library and opening the page again, I ...
0
votes
0answers
56 views

SharePoint 2013 - Page not found referer URL

I want to get Page referrer URL in order to keep record that invalid URL exists on which Page. I have given try to : Page.Request.ServerVariables["HTTP_REFERER"] HttpContext.Current.Request....
0
votes
1answer
130 views

Edit button, Page Not found

My sharepoint was recently migrated to a new server. Changed the url for all the pages. I have an important page that contains lists grouped by categories. I would frequently use the Edit button to ...
0
votes
1answer
247 views

404 Page Not Found error in SharePoint 2010

I have a sub site who's home page is set to default.aspx which is not stored in any of the document library like pages,site assets or site pages.Below is the URL structure. http://server-X:port/sites/...
0
votes
1answer
309 views

User getting unexpected error while accessing SharePoint Site

We have one user getting unexpected error while accessing SharePoint Site. User can access any other sites in that web application with no issue. I did fiddler trace and it shows that browser (any)...
1
vote
1answer
66 views

SharePoint redirects me to non-existent Account/Login page

I'm running into a weird situation. I have two web applications, both using Windows Authentication. They are both using the default login page, both disallow anonymous access, no other special ...
0
votes
2answers
453 views

HTTP 415 for SharePoint 2010 Lists.asmx

I try to do something with SharePoint 2010 SOAP and get HTTP 415 for any POST to MY_SERVER/_vti_bin/Lists.asmx while MY_SERVER/_vti_bin/ListData.svc works well. Simple call to MY_SERVER/_vti_bin/Lists....
0
votes
1answer
398 views

Page exists but is 404 NOT FOUND

I created a link for a new page in my SharePoint 2013 subsite using double brackets. When I click on the link, I get the 404 Page Not Found error. It does not ask me if I want to create a new page. I ...
0
votes
1answer
4k views

SharePoint web application not accessible outside the server machine

I created a new SharePoint web application at port 100. I created a default site collection. When I try to access it from the server machine it opens just fine. When I try to access it from a ...
1
vote
1answer
331 views

Callstack set to false, httpmodule page not found is not working

I am using httpmodule to show custom 404 message. This works fine, if the callstack is set to true in web.config. But in the actual environment, callstack needs to be set to false. When the call stack ...
1
vote
0answers
765 views

why im getting error “404 NOT FOUND” when adding HttpModule in Sharepoint 2010?

I developed a httpmodule that inherits from IHttpModule to use "Session_Start" event, add the output dll to GAC and adds the "add" tag into web.config in "modules" section. All things seem to be ok ...
3
votes
4answers
7k views

How do debug Sharepoint 404 errors

I made a configuration change to my SharePoint 2010 Web Application (earlier question) that enabled Anonymous access and now my site returns 404 errors!? Even when I change the setting back it does ...