4
votes
6answers
2k views

My Sites Link in Search Resuls is Incorrect (Escaped)

I've setup MySites in SharePoint 2013 and created some test sites. Everything seems to be working well except on searching people. Using search center finds the person and the link's backslash is ...
0
votes
0answers
29 views

MySite Ribbon Url isn't quite right

I have an MySites set up so that http://mysite goes to the MySites Host and redirects to the user's site collection. The URL in the ribbon, however (the one that says "Sites" next to "Skydrive") has ...
2
votes
1answer
1k views

How to change MySite URL to HTTPS

This shouldn't be hard, but ultimately is. I only found references that I should backup the existing MySite and move it to another location. The MSDN documentation on Configure My Sites in SharePoint ...
2
votes
4answers
1k views

URLs have double-encoded spaces after migration

After migrating our farm from SharePoint 2010 to SharePoint 2013 (in 2010 mode) we are seeing that URLs to images are now double-encoded. Specifically in locations where we target MySite profile ...
0
votes
1answer
521 views

How to place My Sites inside another site's URL but still keep them logically isolated?

I'm setting up SharePoint 2013 as a company intranet site, and we want to implement My Sites; I know the best practices call for placing them in their own web application and content DB, but we'd ...
1
vote
2answers
6k views

New MySite URL still redirects to old URL

So far, we had our MySite setup in the same web application as our intranet (http://ourintranet), and had it located under the URL http://ourintranet/my. No personal sites were allowed, we are ...
1
vote
2answers
1k views

My Site links to internal URL

On any Sharepoint 2010 MySites page there is several links at the top. Upon using a people search in the SharePoint front-end, the search results in the MySites web application. Good, everything looks ...