0
votes
0answers
5 views

Filter list view with url parameter. Strange behavior in Internet Explorer (SharePoint 2013)

I have a link opening the listview AllItems.aspx with specific filter parameter in the url which works fine. But if the user tries to change the filter of the prefiltered column, e.g. by selecting ...
1
vote
1answer
197 views

Internet Explorer Add-Ins for SharePoint : Optimizing IE for SharePoint 2010

[Updated] I am in process preparing an OS image for re-image of 10k+ workstations. As part of the image, I am attempting to include an optimized copy of Internet Explorer 11 for use with SharePoint ...
0
votes
1answer
64 views

Can not login to SharePoint 2013 using IE 10

Currently when I try to access our intranet using IE 10 , I will be promoted with the windows security dialog box, and after entering my username and password for three times , I will receive a white ...
3
votes
2answers
193 views

CSS (progid:dximagetransform.microsoft) not working after upgrading to SharePoint 2013

We are in process of upgrading from SP2010 to SP2013. There is a webpart with the foll. code:- <table> <tr> <td style="height:20px; FONT-SIZE: ...
3
votes
1answer
162 views

SharePoint dialogue box/popup crashes Internet Explorer

I used to browse SharePoint Server 2013 site from Internet Explorer 10 installed on my Windows 7 machine. Earlier I did not have any problem with SharePoint site but now my I.E. frequently crashes ...
0
votes
0answers
172 views

scrollbar is not working in IE 8

we are having a bit of problem with the scrollbar in SharePoint 2013 in IE8. Anyone has got any where should look or what should I change? EDIT: We are using custom materpage, custom page layout and ...
3
votes
1answer
476 views

SharePoint iFrame in Internet Explorer

In order to make a search migration from SP 2007 to SP 2013, I have created an iFrame in a content editor web part in SP 2007 redirecting to the search page of 2013. However, after searching a word, ...
0
votes
0answers
75 views

Not able to load my SP 2013 Sever in IE 10

My SharePoint 2013 Server is not loading in IE 10 in my development environment. It keeps on prompting user credentials for three times and eventually ends up in a white screen. Everything works ...
4
votes
1answer
380 views

Disabled ribbon buttons in the library view

We had a user who installed IE 10. This messed up the users access to SharePoint 2010 sites. Then we removed IE 10, but in IE 9 the user still has a couple of Ribbon buttons that she used to use in ...
0
votes
1answer
820 views

Pictures in announcements' body not showing up for some users?

We have a couple of announcements on the Intranet with pictures inserted into the body of the announcements. While it whows up on most of our machines it fails to render on some of the other ...
0
votes
1answer
554 views

Changing the “Image” and “Title” on the web browser tab?

How do I change the default image that a browser (ex: the logo e on IE) shows on its tab for my sharepoint site with a custom image. I understand it should be 16*16. But where exactly should I be ...
3
votes
1answer
3k views

Changing the title name on the web browser tab?

I have an intranet portal and on the Browsers tab it shows "Home- Home". Now I did edit the page title and set it to "X.Inc Intranet". But now it just shows "Home- X.Inc Intranet" What else ...
1
vote
3answers
1k views

Save button does not work on Modal Dialog while adding a calendar item?

The save button (top and bottom) does not work on the add new calendar event modal dialog. Surprisingly it seems to work fine in chrome and firefox but not IE. Once I remove my custom branding ...
8
votes
3answers
5k views

Sharepoint 2007 Site Actions IE9 doesnt work

We have a public facing website which is custom branded. Up until viewing the website in IE9 all standard Sharepoint functionality worked such as Site Actions. All browsers work with it. Recently ...