0
votes
1answer
292 views

Can not display a site collection after creating it

i have created a new site collection of type team site inside SharePoint 2013. it took around 50 minutes till it creates the site collection and i got the folloiwng page:- Central Administration : ...
0
votes
2answers
88 views

New created site collection, is visible in Central Admin, but dont work in the browser, and is not visible in IIS7

I am using SharePoint 2013. I have created a new site collection, but it dont work. I dont see it in IIS. But it it is available in Central Admin. I have did a IISreset, but it doesnt work! Someone ...
0
votes
2answers
243 views

Root Site on New Web Application Can't be browsed to

Testing box is SharePoint 2010 Standard, single box install, local SQL. Default Web Application works fine. I've created a new web app, create a root site collection for it and no joy. I've tried / ...
1
vote
2answers
5k views

SharePoint - 500 INTERNAL SERVER ERROR

If I want to browse to my site address i get this message: 500 INTERNAL SERVER ERROR this is what i see in event viewer: The World Wide Web Publishing Service (WWW Service) did not register the URL ...
1
vote
1answer
116 views

relationship between Site Collections in a web application

I have around 4 SiteCollections in a web application in Sharepoint 2007, I wonder if one site collection is for customer A, and second is for Customer B, will they be assessed using same IIS website ...
0
votes
1answer
326 views

New Site Collection isn't secure (i.e. SSL) like our other

I created a web app (sharepoint2.xyz.com), then extended it (AAM) to sharepoint.xyz.com. I also created a Site Collection called sharepoint2.xyz.com with our subsites under that (to mimic our 2007 ...