0
votes
1answer
105 views

WSP Builder copies dlls to solution regardless of “Copy Local” property set to False or not

I have a Custom timer job that references few custom dlls, now if I set copy local property of these dlls to false, it stills adds them and when I deploy solution it forces them into Gac. Is there ...
0
votes
1answer
262 views

how to force a Timer Job solution to reference dll from gac

I developed a timer job feature using wsp-builder now when I take wsp file and deploy it to our development server it references an old version of dll from GAC even tho I updated gac with latest ...
1
vote
1answer
95 views

my application not referencing latest dll from gac [closed]

I updated latest dll to my gac but still getting error in my application that this method doesn't exists, for some reason I have to get it from Gac and dunno why its not updating it even I did IIS ...
0
votes
1answer
217 views

SharePoint 2007, WSP solution is not deploying to Global Assembly Cache

I have a standard WSP package with a single assembly that is deployed to the GAC. We have 2 versions of packages, both with the same assembly version and assembly file version. Version 1 installs ...
1
vote
1answer
230 views

WSPBuilder quick copy to bin

I've been developing a web part and making use of WSPBuilder's handy 'Copy to GAC' menu option to redeploy the corresponding DLL when I make a change. This is nice and speedy so I don't have to do a ...
0
votes
1answer
1k views

SharePoint 2007 Deployment has File Not Found exception for .ashx file

I've created a custom .ashx file called it SyncExcelToList.ashx. The assembly is GACed and does show up fine in C:\windows\assembly The ashx file does show up in the proper place within the 12 hive ...
1
vote
2answers
1k views

Does replacing an assembly in the GAC cause a reset?

So, I have a web part I wrote that is not working correctly, I get "object reference not set to an instance of an object." it works fine in dev, but when I installed in prod, it doesn't. Anyway, if I ...