2
votes
1answer
1k views

Event Receivers not added when installing wsp

I have a set of event receivers for a SharePoint 2010 content type and Library. Previously, these would install and automatically be activated when I ran a script to install the wsp solution. I dug ...
0
votes
1answer
2k views

Problem with save conflict when adding content type to list

I have a feature receiver with the following code: public override void FeatureActivated(SPFeatureReceiverProperties properties) { SPSite site = (SPSite)properties.Feature.Parent; ...
1
vote
2answers
1k views

how to remove a published content type from subscribed site collections

I have a small Visual Studio 2010 project with one farm level feature that I deploy to a site collection which is configured as my content type hub. The FeatureActivated event adds a site column and ...
1
vote
1answer
516 views

ContenTypes on List Definition not added

I've an ListDefinition with some references to existing Content Types (provided by CTH) but when the list is created the content types are not added. elements.xml <Elements ...
0
votes
1answer
240 views

Custom Site Content type is not getting mapped for the required taxonomy field

I have a custom project site template which is coded in c#.net VS 2010, I have deployed the projects related to the project site template into central admin through VS After deploying the solution I ...
1
vote
1answer
2k views

Deleting Site Columns and Content Types Programmatically

I have a feature that adds two site columns to a content type on activation. On deactivation it's supposed to delete them, but I'm getting the following error: "Site columns which are included in ...