2
votes
1answer
54 views

Webpart cannot be seen on page after adding. Error in ULS. Feature (wsp) = Webpart+ListInstance

Need some help on this one. We have deployed a webpart on LIVE server. On test server it worked fine. Now on LIVE we cannot see the webpart after adding to page. ULS: Failed to open the file ...
2
votes
2answers
76 views

SharePoint 2013 Upgrade

I upgraded SharePoint 2010 to 2013 using Attached Content Database method. I followed below steps Took backup of Content database of 2010 from Sql 2008 Created New Web Application in 2013 Installed ...
2
votes
0answers
44 views

SharePoint Edit Mode Javascript error in edit mode

I am not able to edit the page from the browser. I used to change and edit webparts when suddenly in the edit mode everything looks like it is locked/stalled. When I open the debugger tool, I saw a ...
1
vote
1answer
17 views

How to debug why i cannot add a webpart to a page in SP Designer

I have several custom webparts which i am attempting to add to a custom page WebPartZone using SPD2010. I can successfully add one, however when i attempt to add the other i get an "Error Creating ...
0
votes
0answers
44 views

Webpart error post upgrade to 2013, operation could not be completed because the web part is not on the page

I've just finished a content database attach of the primary content DB which is being tested on 2013, whilst there were a number of 'missing' web parts I have encountered an error right on the ...
1
vote
1answer
61 views

Sharepoint list disappear

Today all lists of my sharepoint all site are suddenly disappeared.I do not know what happened in the end. Now all the list can not display it.When I click on the list will be displayed some error. ...
0
votes
0answers
60 views

Web Part Error with Correlation ID

I have a few (Content Query Tool Part) web parts that "unable to display" on my SharePoint page. The interesting thing is that they were working and now have suddenly disappeared. The following ...
0
votes
2answers
257 views

List unexpected error

We saved a list as webpart to show this list on other sites or subsites. Now there are two list which can't be open since we saved them as webpart. The webparts are working fine but the list won't ...
0
votes
1answer
32 views

Web parts disappearing as soon as they are re-added to the page

Our SharePoint 2003 server went down last night. Its come back online after an IIS reset, but there are various web parts missing from our landing page. When I try to re-add these components they go ...
0
votes
0answers
74 views

Excel Web Access Error message

I use SharePoint 2007 and have used Excel Web Access to link to a spreadsheet for a few months. It's a rota so is updates every few months and all I do is change the file path to match the new file ...
1
vote
1answer
176 views

Error while programmatically creating a site from web part SPO

I'm trying programmatically create a site from a web part, sandbox solution for SharePoint Online 2010. My web part has a text box in which displays error messages and a button Create, in which on ...
1
vote
3answers
44 views

New to Developing SharePoint Web Parts and Features

I recently Developed a really simple web part scoped to site (or at least it's feature is). I also created a feature that up[on activation is suppose to create a new content type. That's fine and ...
1
vote
2answers
184 views

error when start new project in visual studio 2010

I am a new administrator to a SharePoint farm and I want to start developing *web-part*s for our sites. In our company we have installed SharePoint 2010 on Windows Server 2008 R2. And we have ...
0
votes
1answer
447 views

Unexpected error on Documen Libraries after enabling document conversion

Configured the Document Conversions services in Central Admin. Enabled document conversion on the "Document" content type from the site collection settings. Now when I try to open ANY document ...
0
votes
1answer
309 views

Saved Web Part lists data but errors on link through

Im having a problem with a saved web part which lists recent discussion board posts from a different subsite within the same site collection. The web part shows all of the data correctly but when I ...
1
vote
1answer
2k views

Has anyone seen this error; $Resources:core,ImportErrorMessage;

In my local machine i deployed my web part and also i can use it but when i want to use this web part another sharepoint site importing web part shows this error: $Resources:core,ImportErrorMessage; ...
2
votes
3answers
8k views

Display List or Library on another site as WebPart?

I want to display my list on another site in same site collection. I edit List with SPDesigner, select the view and save it to site gallery. After these steps, I added the view webpart on my another ...
0
votes
0answers
153 views

Excel webpart limitations…?

Excel webpart limitations? Wanted to configure 8 Excel webparts on my SharePoint 2010 page, it works for 5-6 Excel webpart on the page and started throwing the error "Internet Explorer cannot display ...
2
votes
1answer
11k views

Calling the SP.UI.ModalDialog.showModalDialog method

My SharePoint solution has a userControl that Register a js block string getJS(string title, string htmlContent) { return (string.Format(@" ExecuteOrDelayUntilScriptLoaded(function ...
3
votes
1answer
74 views

Webpart error is shown when a user does not have permission to see it

I am facing a strange Webpart error. Users not having permissions to view a list should be unable to see the web part at all, instead they see a web part with a permission error. Is there a way to ...
0
votes
1answer
148 views

Error when publishing page that has a custom user control on it

I have a custom user control which is a "subscribe form". The user enters name, email etc and selects values from dropdowns I data bind from lists. I can view the page no problem and use the form but ...
1
vote
1answer
723 views

SharePoint: how to update webpart that's substituted by ErrorWebPart

We are having problems with our CQWPs when deploying our site to another environment. So the original issue was, the ListGuids are different on each environment so the CQWP throws an error after ...
0
votes
3answers
1k views

SP 2010 The maximum number of Web Parts for all zones on this page has been exceeded

I am developing SharePoint web parts and as soon as I click on the left navigation to add a web part to the page I get the below error. I am using SP 2010 VS 2010 Server Error in '/' Application. ...
1
vote
1answer
357 views

Unable to install hotfix to solve Search web part error?

This is the exception I get when I do a basic search: CoreResultsWebPart::OnInit: Exception initializing: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. ...
6
votes
4answers
5k views

Sandboxed web part failing with “No available sandboxed code execution server could be found”

I'm deploying a web part as a component of a sandboxed solution from Visual Studio 2010 to Windows 7 SharePoint Foundation Server 2010 on my development box, and I receive the following error when ...
0
votes
1answer
2k views

Sharepoint 2010 publishing page personalization - Error “Add and Customize Pages permissions”

I'm trying to enable users to customize the home page of my publishing site. For testing purposes, i have changed the "Read" role to allow "Add/Remove Personal Web Parts" and "Update Personal Web ...
0
votes
2answers
1k views

List item not being updated after edit

so I have a custom webpart on both the DispForm.aspx and EditForm.aspx which, on page load gets a list of all the fields in a SharePoint list and loops through each field and sets its display property ...
1
vote
3answers
618 views

Sharepoint Designer Crashes When Adding a Custom Web Part [closed]

I'm trying to add a webpart to a "Dispform.aspx" of a list in Sharepoint Designer. I can add ootb webparts without any problem, but mine just won't work. By the way, I can add the web part normally ...
1
vote
1answer
447 views

Problem with DataView web part and Server-side script datasource from RSS

I've created a DataView web part and feed it with data from a public RSS feed using server-side script as a data source. Everything works great in Sharepoint Designer but in the browser I get the ...