0
votes
0answers
28 views

Updating internal fieldname not getting reflected

Here's my scenario : Created a content type hub and programmatically created a custom content type and added a custom field in it. Solution got deployed successfully. <Elements ...
1
vote
1answer
135 views

What is the order in which Custom field type,Fields,Content type,List definition are creating?

I am creating a custom field type, Content type and List definition. I have a custom field type inheriting from Multicolumn value and I am adding new fields of my custom type to my new ...
1
vote
1answer
177 views

Content Type adding and removing to a list: “ghost content type” problem

I have a problem with Content Types... I have houndreds of lists that has some content Type and a configuration list in which I store the content type to be attached to my custom list type. I have an ...
0
votes
1answer
101 views

Help to understand content type

Given the below definition of a content type: <List xmlns:ows="Microsoft SharePoint" Title="Algorithm Types List Definition" EnableContentTypes="TRUE" FolderCreation="FALSE" ...
1
vote
1answer
155 views

Non-global fields for custom content types?

I've been tasked with creating a fairly complex system in sharepoint 2010. Coming from a background of from-scratch .NET applications, I'm used to defining tables with their own "local" columns. My ...
0
votes
0answers
90 views

Access parent field values from custom field definition

I've got a form that contains different custom fields. During vallidation of field1 I need to know the value of field2. Does anyone know how to access the field? Or perhabs it is possible to connect ...
2
votes
3answers
3k views

Page layout not showing Content type fields

I'll try my best to describe this problem as it is quite tedious. We have a sharepoint solution, in where we create Columns that are deployed through a feature. I added my custom columns to a custom ...
2
votes
2answers
262 views

Problem retracting custom fields

I have this project with custom field for a content type. When I deploy the first time after creating the new field everything is fine. Once i retract the solution my field is the only one left on ...
1
vote
1answer
210 views

Custom FieldType - Constructor on type not found

We have a SharePoint 2007 solution with a custom Field Type. We have now upgraded to 2010 and find when deploying a ContentType with a reference to the custom field type we get the following error ...
1
vote
1answer
186 views

After upgrade from 2007 to 2010 - Field Duplicate when trying to add feature

I upgraded a sharepoint from 2007 to 2010 with attaching the content database. After that i developed a new solution with the same content type i used in 2007. Adding the solution works fine but ...