0
votes
2answers
37 views

SP13: Image behind Table (HTML)

I have content editor web part that I have applied html for a table. I would like to upload an image (through HTML script), but I want the image to appear behind the table. I tried using the ...
0
votes
1answer
112 views

Show/Hide button based on User Email. Error: Unexpected identifier

I have a JavaScript which I use to hide or show a button based on the logged in user. Button: <a id="customAddNew" ...
1
vote
0answers
147 views

css issue when using from SP2010 to SP2013

I have one content editor webpart, in the document library view page which freezes the header row. It works fine when using it in SharePoint 2010 environment. But when I moved that CSS to SharePoint ...
1
vote
0answers
774 views

SharePoint 2010: Removing link border around image using the content editor web part

In addition to topic Remove link border from around image, I was wondering if it were possible to remove all the borders around linked images on a page using the content editor web part? I've added ...
0
votes
3answers
741 views

How do I apply a CSS ID selector to a webpart page?

I am using a CEWP-linked HTML file to generate a menu of links to other web-part pages. I want to use this same file in a CEWP on each of the linked pages. As an indicator of the user's location, I ...
0
votes
2answers
1k views

Content Editor Web Part blank in jQuery slideshow

Now I dont get any error(s). But the content editor wp is blank (well, except for the gear image). Any idea(s)?? <IMG ID="slideshowPicturePlaceholder" src="/_layouts/images/GEARS_AN.GIF" ...