0
votes
0answers
196 views

Custom webpart connected to XsltListViewWebPart

I have a custom webpart implementing IWebPartParameters: // implement a schema for the data returned by the provider // you need this for the IWebPart* interfaces public ...
0
votes
0answers
82 views

How to clear filters between two webpart connections - SharePoint 2010

I have two web parts that are connected, one filters the other - the issue I have is that when a user visits the page the only options are to apply the first filter in the row, or to apply no filters. ...
0
votes
2answers
69 views

Connection among webparts getting lost when editting aspx

I have a little problem. Im creating a custom aspx page to serve as an advanced dashboard for PPS webparts (mainly filters and reports) in SP2010. I didnt mention this in the title since I think that ...
2
votes
1answer
90 views

Limiting a view based on authentication

I am attempting to solve/plan a strategy for a business using SharePoint 2010. They have data from multiple external databases. I would like to display this data in a report based on the current ...
1
vote
2answers
1k views

SHAREPOINT ERROR: value does not fall within expected range

I am a newbie here, need your help :-( So here is my problem: I have 2 Sharepoint servers A and B Server A using SQl server 2008 R2 Server B using SQL server 2005 SP4 Both using Sharepoint ...
1
vote
0answers
143 views

Make Webpart connections to work when a dropdown value is changed

I have a simple newform.aspx which has Employee as a textbox. During onload of the page, I assign this with currentuser. On the same page, I have a webpart created using sharepoint designer that ...
0
votes
1answer
323 views

Connecting Web Parts with a Lookup Field

I am having an issue with Conencted Web Parts in 2010. This is all in SharePoint Designer, I can solve this in studio no worries; Im trying to do this No Code Solution instead. I have 3 lists. ...
3
votes
1answer
1k views

Connecting Web Parts across pages in SharePoint Designer

I am trying to connect some web parts across different pages (in the same site) and the behavior I am seeing doesn't make sense to me. I think I am missing something in my understanding. I am using ...
2
votes
0answers
152 views

Connecting web parts works in Designer, but not by editing on page

I have created some DataFormWebParts that use a web service data source in SharePoint Designer. I then exported each one to the site web part gallery. Each data source is configured with a parameter ...