0
votes
0answers
23 views

Managed MetaData Service does not have a connection associated with Central Admin

I am receiving the following when accessing CA --> Manage Service Applications --> Managed MetaData Service --> Manage tab in ribbon The Service Application being requested does not have a ...
0
votes
0answers
62 views

Request Timed out When uploading Infopath form to Central Admin even if size is not exceeding

I am trying to upload administrator approved infopath 2010 form to Central Administration it returns Requset Timed Out Error. In LOG File I found "No assembly manifest found" message. I have Checked ...
0
votes
0answers
107 views

why “SPUserCodeV4” service stop automatically

Whenever I make "SPUserCodeV4" starting using service.msc , it stops automatically. Do you have any idea about whyit behaves this way? And even if it is shown on the Central Administration -> System ...
0
votes
2answers
1k views

Error Running SharePoint 2010 Product Configuration Wizard

I'm encountering an error when running the SharePoint 2010 Product Configuration Wizard that setups up central admin. I'm installing SharePoint on a Windows 7 Dev Environment (OS: Enterprise SP1). The ...
0
votes
2answers
165 views

Central Admin unexpected error

I accidentally tried to enable a web app solution on the central admin web app. It errored and did not enable. I closed CA and now when I try to open I get an unexpected error when traced points to a ...
0
votes
1answer
2k views

User Profile Application Proxy failed to retrieve partitions from User profile application - Cant access application either

I am experiancing an issue where ever so often the sharepoint (2010) site keeps throwing security errors(The security validation for this page is invalid) iisreset fixes this shortly but ...
5
votes
2answers
11k views

Central Administration cannot connect to configuration database

I made a script for batch uploading files, which I successfully used to upload more than 900 files (few gigs of data). Today I prepared another set of files and everything was working fine, but ...
3
votes
2answers
382 views

Debugging error message when extending a web application

In central admin in thw Web Application screen. When I click on extend on my web application I get an error message. The web application could not be extended because an unused zone could not ...
3
votes
1answer
1k views

Weird error when creating a site collection from a Claims authentication WCF service

I'm having trouble adding a new site collection, from a service hosted in a claims enabled SharePoint web application. The authentication works just fine (I can confirm the identity of the user while ...
1
vote
2answers
159 views

How do I troubleshoot an error trying to add a Farm Administrator

Can someone please explain to me HOW to figure out what is causing the unbelievably vague error of "Server Error in '/' Application....turn off custom errors...blah, blah, blah" Of course, I have ...
0
votes
1answer
2k views

HTTP Error 503. The service is unavailable

After installing Sharepoint 2010 I am getting an error in Central Administration: "HTTP Error 503. The service is unavailable" Everthing was working fine, but after some time the central admin ...
2
votes
3answers
2k views

How do I clean up missing server side dependencies from a “dirty” installation?

After a rather hasty (unavoidable) migration/reconfiguration of a SP 2010 Foundation box, I am left with an error in CA regarding a number of missing Features, SetupFiles, and WebParts. I redeployed ...