Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I encountered what appeared to be a SP2010 bug, but I can't find any other information from others who have experienced it.

We had a site with a SharePoint list with a Title field and a Rating field (and many other fields). If the Title contained an ampersand, then the Rating would not save. Neither would the user see their own rating as saved if they re-opened, nor would it be added to the calculated average rating.

When we changed the titles to remove the ampersand, the rating feature began to work again.

Is this a known bug?

share|improve this question
    
We've also just recently seen the same issue. –  user3743 Jun 15 '11 at 12:25
    
Exactly the same issue here! Any solutions? Marc –  user7453 Mar 21 '12 at 8:07
add comment

2 Answers

Is the Title field, the so-called name of each list item?

Invalid characters in a file name include : " # % & * : < > ? \ / { | } ~

For more character restrictions see this link

share|improve this answer
add comment

Perhaps you should escape the ampersand to be:

&amp;

instead of just a &

share|improve this answer
    
You can't ask the user to html-encode their input. The best you can do (without a bugfix from MS), is t forbid the use of a & in the column –  Steve B Mar 21 '12 at 8:28
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.