Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

What I have?

A SharePoint 2010 web site exposed to internet with the following alternate access mapping:

Internal URL Zone Public URL for Zone

_http://servername             Default   _http://servername

_https://domainname.com   Internet _https://domainname.com

_http://domainname.com     Internet _https://domainname.com

What Problem am I facing?

I have Note Board web part which displays the user image. This image is referring to HTTP url. So, the image is not displaying.

Can someone tell me what am I missing?

Thanks in advance!

share|improve this question
add comment

2 Answers 2

You are missing nothing, profile images for some reason (bug) do not obey AAMs.

You could try to fix with HttpModule or jQuery, but i'm just waiting for SP1

share|improve this answer
    
But, on the My Profile page the image displays properly. Is the bug in search? I did a full crawl also. –  Vijay Feb 8 '11 at 10:48
    
yeah, some places it displays right, and other places it doesn't –  djeeg Feb 8 '11 at 22:27
add comment

while it might not be considered best practice, you could try URL redirection in IIS. http://forums.iis.net/t/1153050.aspx should work as a starting point.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.