Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I used account SP_Setup to install SharePoint. This account is not only the site collection administrator but also added in "Owners" group in that site collection but when I try to open site collection I get error message

Sorry, this site hasn't been shared with you

This user is also added in Farm Administrator group in Central Administration.

If I open site collection using Farm Account which is SP_Farm then it is working fine.

What could be the reason?

share|improve this question
    
Did you add the SP_Setup user by name to the Owners group in the root site or did you add them by group (eg. Domain Admins?) If you haven't set up User Profile sync, groups may be unavailable to SharePoint for permissions use. –  user24313 Mar 26 at 19:39

1 Answer 1

The setup account doesn't necessarily have access to a site collection. Adding it to Farm Administrator group has no effect either.

Does the "Owners" SPGroup have effective permissions on the site (normally it would, but you or someone could have removed permissions for that group altogether) ?

What happens if you do a permission check of that account for the site? Does it return a permission set?

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.