Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

In SharePoint 2010, I created a publishing site, which has its own master template plus page layouts to associate to various site collections.

Within any of my page layouts, I placed the following code...

 <h1><SharePoint:TextField FieldName="289dd20f-c14f-4a44-9a3a-968f50586d37" runat="server"></SharePoint:TextField></h1>

If I save that document, close it, and repon it, I get something like this...

 <h1>&nbsp;<SharePoint:TextField FieldName="289dd20f-c14f-4a44-9a3a-968f50586d37" runat="server"></SharePoint:TextField></h1>

How do I prevent SharePoint from appending &nbsp; to <h1> everytime i reopen the document? I have to always go back and fix this issue, over and over, but it never ends.

Thanks for any advice.

share|improve this question
    
Is it a typo that you are not finishing the text box tag with /> ? Because you should really close the tag ;) –  Robert Lindgren May 31 '13 at 19:22
    
doesn't make a difference. I updated my original question and the issue is still occurring. –  blachawk May 31 '13 at 19:47
    
Ok, can't say this has ever happened to me I'm afraid –  Robert Lindgren May 31 '13 at 19:48
    
This palgues me constantly, I cannot figure out why this occurs and is frustrating. –  PirateEric Jun 12 '13 at 19:47
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.