Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I modify the list. And created a xsl file for the xml view. But I can't go to other pages to see the other items.

In normal lists there is arrows and the item numbers on the bottom of the list.

The arrow and the item numbers are disappeared. How can I make them enable again?

Here is my xsl code:

<Xsl>

<xsl:stylesheet version="1.0"
xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
xmlns:msxsl="urn:schemas-microsoft-com:xslt"
exclude-result-prefixes="msxsl" xmlns:ddwrt2="urn:frontpage:internal">
<xsl:output method='html' indent='yes'/>
    <xsl:template match='dsQueryResponse' >
<table>
<tr>
<td>Sicil No</td>
<td>Adı</td>
<td>Soyadı</td>
<td>Birimi</td>
<td>Resim</td>
</tr>
<xsl:apply-templates select='Rows/Row'/>

</table>
</xsl:template>     
    <xsl:template match='Row'>
<tr>
<td><xsl:value-of select="@SICIL_NO"></xsl:value-of></td>   
<td><xsl:value-of select="@ADI"></xsl:value-of></td>   
<td><xsl:value-of select="@SOYADI"></xsl:value-of></td>   
<td><xsl:value-of select="@BIRIMI"></xsl:value-of></td>   
<td style="width:60px"><img style="width:60px"><xsl:attribute name="src">http://ahapp/img/image.aspx?s=<xsl:value-of select="@RESIM"></xsl:value-of></xsl:attribute></img></td>   
</tr>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
</Xsl>
share|improve this question
add comment

2 Answers

For rendering pager in List View, the template pagingButtons is intended (see vwstyles.xsl)


This is the updated version

Note:

1)Main.xsl is referenced where base List View templates are defined
2)Matching attribute match="View" is used to override default View

Xsl property value:

<xsl:stylesheet version="1.0"
xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
xmlns:msxsl="urn:schemas-microsoft-com:xslt"
xmlns:ddwrt="http://schemas.microsoft.com/WebParts/v2/DataView/runtime"
exclude-result-prefixes="msxsl" xmlns:ddwrt2="urn:frontpage:internal">
<xsl:import href="/_layouts/xsl/main.xsl"/>
  <xsl:output method='html' indent='yes'/>


   <xsl:template name="ViewOverride" mode="RootTemplate" match="View" ddwrt:dvt_mode="root">
    <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="8" border="0">
      <tr>
          <td>Title</td>
          <!--Add another columns here-->
      </tr>
       <xsl:for-each select="$AllRows">
          <xsl:variable name="thisNode" select="."/>
          <tr>
              <td><xsl:value-of select="$thisNode/@Title" /></td>
              <!--Add another fields here-->
          </tr>
       </xsl:for-each>
    </table>
    <xsl:call-template name="pagingButtons" />
  </xsl:template>

</xsl:stylesheet>

enter image description here

For more details, follow this article Overview of XSLT List View Rendering System

share|improve this answer
add comment

Have you seen this link on SE?

Cite:

I expect you have "BaseViewID" attribute set to "0" on the "View" element of your custom list definition. You should change this attribute to some other value (in range 1..255) and the problem should vanish then.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.