Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a Sharepoint 2013 server set up to use FBA through active directory. I've set up the claims providers following microsofts guidelines: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee806890.aspx#proc3

On a site collection using Sharepoint 2013 expierence, the people picker works correctly. AD accounts show up under the Active Directory catagory, and Forms Authentication accounts show up under forms auth.

2k13 Mode

However on sites running Sharepoint 2010 compatability, both accounts will show up under "organizations".

2K10 Mode

I am guessing that the configuration is a little different for 2010 compatibility, however I have been unsuccessful in my search for any documentation, any ideas?

share|improve this question
    
This is a major issue because the FBA Management pack isnt working on the 2010 compatibility site, among other issues. –  Matt Bear May 10 '13 at 23:18
    
upon continued testing, this actually occurs whenever there is any site collection made on the web application, 2010 or 2013 –  Matt Bear May 11 '13 at 0:27
    
Hi, @Matt Bear, old question, but web have exactly the same issue... Did you resolve it? –  Kai Apr 8 at 15:34
    
Yeah, I upgraded all the sites to 2013 experience... So no, not really a solution. –  Matt Bear May 1 at 18:42

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.