Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

We are running SP2013 and having often problems after deploying and creating a new site.

When the solutions are deployed, we create a site with powershell or from central admin with de new deployed WebTemplate.

When we open the site we get one of the following errors:

  • 403 FORBIDDEN

  • The website declined to show this webpage HTTP 403 Most likely causes: This website requires you to log in. What you can try: Go back to the previous page.

  • The HTTP request to 'xxxx/SecurityTokenServiceApplication/securitytoken.svc' has exceeded the allotted timeout of 00:00:00. The time allotted to this operation may have been a portion of a longer timeout

Often after we got the error and we refresh the page the site will load and work properly, but sometimes loading of the site takes forever and a reboot of the server is needed.

share|improve this question
    
what's your server's specifications? –  Muhammad Raja Apr 24 '13 at 9:24
    
It's a development server that is running virtual. OS is Windows Server 2008 R2 with 24GB memory and 4 cores –  Remko Apr 24 '13 at 9:30
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

This post explains why this happens and how to solve it

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.