Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am new to SharePoint 2013. I am using SharePoint 2013 server and vs 2010.

The SharePoint Server 2013 and VS2010 is present on different PC's. I have created a new "Hello" visual web-part in vs 2010 using "WSPBuilder". I have just added a "Hello" text to web-part and I try to upload the web-part to my site and getting the error as below:

"Cannot import hello web part"

Can any one help to solve this problem.

share|improve this question
    
What does the ULS log or EventViewer give you of errors? –  Daniel Ziga Apr 24 '13 at 5:54
    
Where I can find the ULS log or EventViewerLog. Can you tell me as I am new to sharepoint –  mahesh Apr 24 '13 at 6:29
    
Path to ULS log: C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\LOGS Path to EventViewer: Start menu > Administrative tools > EventViewer –  Daniel Ziga Apr 24 '13 at 6:37
    
Thank you. I have check both ULS log and EventViewer. It is not showing any log information. Any help –  mahesh Apr 24 '13 at 7:08
add comment

1 Answer

Maybe this wil help. There are some things you have to check:

1.If Package has SharePoint Product Version set to 15.0
2.Your project is build on .net 4.5
3.You are not deploying on a different farm
4.You are referencing the right sharepoint 2013 assemblies
share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.