Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

Migrating a SP2010 site collection (http:///sites/root_siteA) to a SP2013 farm The SP2010 content database (WSS_Content_A) contains data for this site collection only

Restored the content database on SP2013 farm's SQL Server with name (WSS_Content_B) Attached WSS_Content_B to specific SP2013 farm's web application

Created a new SP2013 site collection (http:///sites/root_siteB) in the web application (pointed out WSS_Content_B as the content database)

The site collection is empty

Is this scenario of site collection migration supported?

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

When you create a site collection on sp2013 with /sites/root_siteB and in the backup of the contnt_b database is a sitecollection with url /sites/root_siteB then the site collection is not restored.

Do not create the SiteCollection Root_SiteB, instead mount the content_b database. This also explains why the SiteCollection B is empty.

share|improve this answer
    
Do you mean I should create a new site collection on SP2013 with the site collection url that is stored in the content database (/sites/root_siteA) in order to get it working? –  Alexey Grachev Apr 18 '13 at 12:41
    
No! Dont create a sitecollection on SP2013. Just mount the old database. The Site collection appears after the mounting if it existed on SP2010. –  Max Melcher Apr 18 '13 at 14:25
    
Thank you, Max. So, what I tried to do is not feasible.There is the only option- mount content db. And actually I just happy with this option. –  Alexey Grachev Apr 18 '13 at 14:43

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.