Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a set of sites that are using one of the Fab-40 templates and we are upgrading to 2013 and as you all know, none of the templates are compatible with 2013. So, I'm having to export the content (lists) and then create a new site and import the list into the new site. This is working like a dream in PowerShell (or so I thought).

After executing my script, I see a log where the list was exported (successfully - 0 errors) and my new site is created. Then I see the log where the list was imported (successfully - 0 errors). Now, when I go to the site, I see the list under "Lists" and I am able to view the list. BUT, when I click on an item in the list, I get the following:

List does not exist.

The page you selected contains a list that does not exist. It may have been deleted by another user.

Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.

Correlation ID: ba5c129c-98d7-50a2-6271-aaeb84b6e9c7

Date and Time: 4/16/2013 11:12:56 AM

What could cause such an error?

share|improve this question
    
I believe I have figured it out. After further investigation, I am able to select an item and edit it. Just not view. The issue here is the display form. It was customized and in the form code, it is referencing a different list ID. –  Keith Apr 16 '13 at 19:06
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.