Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a normal SPList with some items in it. enter image description here

As you can see everything works fine. When I click on a list item, I run into an exception: enter image description here

How is that possible?

edit:

I should mention, that this list was generated from another list (template) The original list: enter image description here

the template: enter image description here

share|improve this question
    
How did you create your list? Visual Studio? How it is deployed? –  Andrew Adamich Apr 8 '13 at 9:24
    
This list is made out of an existing one - from template. I add the items via visual studio - farm solution –  Jürgen Stürmer Apr 8 '13 at 9:29
    
Try to see if content type you are using exists in content type library. There should be something wrong with your Schema.xml of the list. If you do this with designer in VS try to see if all values (columns, content types) are well selected... –  Andrew Adamich Apr 8 '13 at 9:37
    
where do i find the schema.xml file, when the list is located at the server and not in my VS? I update the question. –  Jürgen Stürmer Apr 8 '13 at 11:07
    
Sorry but I never use SharePoint designer when work with SharePoint. I'll update your question and put more tags. Maybe others can help you –  Andrew Adamich Apr 8 '13 at 11:52

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.