Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a strange behaviour in my SharePoint site. When I search for an item in a library, it is returning a link to the library (allitems.aspx), rather than a link to the individual item. Example, I search for Item A. It returns a link to the All Items View of the library.

Is this a configuration issue? Where should I direct my investigation?

Any assistance would be greatly appreciated.

I am using SharePoint 2010

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

If I am understanding your question correctly, when you search for document "A" the results are returning document "A" AND the document location such as "http:/site/document A/SharedDocuments/AllItems.aspx.

If this is the case, remove the AllItems from the results by:

  1. Opening Centeral Administration
  2. In the "Application Management" section, select "Manage Service Applications"
  3. Select the "Search Service Application"
  4. On the quick status bar to the left, select "Crawl Rules"
  5. Create a "New Crawl Rule"
  6. In the path field type - http://*allitems.aspx and select OK
  7. Select Content Source and start a full crawl

If your visual, check out this link:

http://weblogs.asp.net/coltk/archive/2011/07/19/crawl-rules-tips-in-sharepoint-2010.aspx

share|improve this answer
    
Thanks for your reply. No, unfortunately it is returning the all items only. however, I will check the crawler settings including the crawl rules and let you know,thanks again. –  Joseph Caruana Mar 27 '13 at 19:55
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.