Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

The spell checker on my companies SharePoint site seems to not be working correctly. When we type a spelling error, i.e. customre, then click the Spell checker it says no spelling errors are found, but if you keep clicking it after 5+ times it seems to find the error.

Is there a way to make this work on the first click as it's causing a lot of our business areas to add incorrect content?

share|improve this question

1 Answer 1

Can you check your server logs? It sounds very similar to a problem that I'm experiencing & haven't gotten an answer for yet.

Here is a thread that I found that is similar:

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/sharepointgeneralprevious/thread/c0df8ea8-084d-43c9-be24-1383f41bda8a

share|improve this answer
    
We have no access to our server logs, they locked that down to us. That level of access only lays with our support team. –  Tom Feb 7 '13 at 9:19
    
Can you run Fiddler on your workstation? When the spell check incorrectly says "No spelling errors found", I noticed that Fiddler would actually show the HTTP response contained the error. It would be interesting to see if you get the same result. –  Jason Rastovski Feb 8 '13 at 16:37

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.