Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

Suddenly the other day whenever users (from multiple machines) start saving files to sharepoint 2010 from Office 2010, it tells them:

Upload Failed This file was not uploaded because the specified path was not found on the server.

This is to the same paths that were working until now. Where would I even start looking to see the cause of this error?

share|improve this question
    
Out of left field - if you have quotas and locks configured for the site, check the site is not locked. –  Russell Jan 13 '13 at 22:49

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

First of all try to look at ULS logs. You can use ULS Viewer for that. Possibly you could see a more detailed description of the issue in these logs. If you have never used ULS Viewer before, you could do the following steps to start troubleshooting:

  1. Open ULS Viewer and open ULS logs using its menu (possibly you should press the Play button to start logs showing).
  2. Press Ctrl-X to clear old logs.
  3. Try to upload a file to repeat the error.
  4. Press the pause button in ULS Viewer (to stop showing new logs).
  5. Take a look at the collected logs.
share|improve this answer
    
Thanks, that is the type of info I was looking for. –  Yishai Jan 14 '13 at 0:36

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.