Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I'm having problems setting up an Alert for one particular user on one site collection.

I'm able to set up alerts for other users (e.g. me) on the site collection in question.

I'm also able to set up alerts for the user in question on other site collections.

When I try to add the user alert on the problem site collection & look the user up in the address book, there is no email address listed for her. However, it's there when I do the same thing on another site.

Is there a particular setting specific to each site collection which might be set differently that could be causing the problem?

Any help is greatly appreciated.

share|improve this question
add comment

1 Answer

There is a setting in Central Administration that could affect this. In the Manage Content Databases, if the content database that houses this site collection is set to Offline, user profile information will not get replicated to it and therefore might not show the affected user if he/she is relatively new.

share|improve this answer
    
Thanks for your reply. All of our site collections are in the same content database, and the status is set to 'Ready' –  Mark Fiery Dec 10 '12 at 21:08
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.