Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have developed a portal couple of months back using SharePoint 2010. My images are in "Style Library/Images" folder. It was working fine and whatever images ive places from that image library on pages were appearing fine too and in that time ive replaced and added many images without any problem.

Today a user requested to update the ORG chart so ive uploaded a updated image in "Style Library/Images" folder..checked in..but when i went to the page there was "X" mark there...being a site collection admin i can see the pic but users have "X"..

Also when user copy pasted the link directly in browser like this. http://portal.domain.com/Style%20Library/Images/CMGOpsOrganogram.jpg they get "ACCESS DENIED"

what is the problem now with images folder?

share|improve this question
add comment

4 Answers 4

up vote 0 down vote accepted

It can happen only if users do not have access to "Style Library/Images" folder, check permission for the folder "Style Library/Images" if users(target group) do not have "View"/Read permission then grant View permission, your issue should be resolved

share|improve this answer
add comment

add Type="GhostableInLibrary" property in <File Path=".." Url=".." />

share|improve this answer
add comment

I have this "Restricted Reader" group ..ive checked the permission and "Authenticated Users" group was missing..added back and it worked :) ..don't know who removed it..neway thanks for the help.

share|improve this answer
add comment

Check publishing Feature if it activated means then check out and check in the current page.

or else check user having read permissions to Images Folder.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.