Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am creating Site Collection with Team Site Template. When I tried to create it shows me error that

The parent content type specified by content type identifier 0x0101 does not exist.

Note : After I tried to create Custom Content Type which inherits Document Content Type I got this error.

share|improve this question

1 Answer 1

Please activate 'SharePoint Server Publishing Infrastructure' feature first, to activate the feature go to team site, site action -> site settings -> site collection feature (under Site Collection Administration group) and find 'SharePoint Server Publishing Infrastructure' activate it, please check and let me know if it worked

share|improve this answer
    
I said when I Create Team Site it is showing error. So how can I Activate Publishing Feature from Central Admin Site Creating Wizard? –  Torque Nov 27 '12 at 6:56
1  
Ok got it, but one thing is confusing me at what moment you are getting the error - at the time of site creation or at the time of content type creation? –  Diptarag Nov 27 '12 at 7:14
    
Thanx Diptarag, I got the solution. I find that there was mistake in my code so that's why I was getting error. I changed the code and error was gone. –  Torque Nov 27 '12 at 9:59

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.