Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a InfoPath form that I use in a custom Visual Studio Workflow.

I use the CreateTaskWithContentType activity to create task associated with the custom form.

In the workflow code, I use CreateTaskWithContentType.ExtendedProperties to pass values to the form :

myCreateTask.ExtendedProperties = new NameValueCollection  
{
   { "Param1", "Value1"},
   { "Param2", "Value2" }
};

Then, in the form code, I retrieve the values using (note the ows_ prefix):

XPathNavigator secondDataSource = this.DataSources["ItemMetadata"].CreateNavigator();
secondDataSource.MoveToFirstChild();

string param1 =secondDataSource.GetAttribute("ows_Param1");

Everything was working fine on SP 2007.

However, we recently migrated the farm to SharePoint 2010. The forms has stopped to works as expected. After some digging and headache, I finally discovered than some parameters are prefixed with owsextended_ while other properties are still using the prefix ows_.

For example, in the same task, I will have to seek for ows_param1, and owsextended_param2.

What can cause this changed behavior? What is differentiating the parameters to produces either ows_ or owsextended_ prefix?

[Edit] I forgot to mention that the itemmetadata schema is actually showing ows_Param1 and ows_Param2 as attributes

Cross posted on Microsoft forums

share|improve this question
add comment

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.