Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I'm witnessing a strange behaviour of the DatePicker control which renders on some machines the expected table with '30 boxes'

<IFRAME
        style="Z-INDEX: 101; POSITION: absolute; WIDTH: 155px; DISPLAY: block; HEIGHT: 178px; TOP: 92px; LEFT: 225px"
        id=ctl00_m_g_d926e900_5899_46ab_94a5_e444864d0e8b_ctl00_ctl05_ctl01_ctl00_ctl00_ctl04_ctl00_ctl00_DateTimeField_DateTimeFieldDateDatePickerFrame 
        title="Выберите дату в календаре." 
        src="/_layouts/iframe.aspx?&amp;
                cal=1&amp;
                lcid=1049&amp;
                langid=1049&amp;
                tz=03:59:59.9999513&amp;
                ww=0111110&amp;
                fdow=1&amp;
                fwoy=0&amp;
                hj=0&amp;
                swn=False&amp;
                minjday=109207&amp;
                maxjday=2666269&amp;
                date=15%2E07%2E2010" 
        frameBorder=0 
        scrolling=no 
        v4WorkSpaceDivScrollWidth="800" 
        firstUp="false" 
        leftBeforeFlip="380px">
<HTML dir=ltr>
<HEAD>
    <TITLE>Date Picker</TITLE>
    <META name=GENERATOR content="Microsoft SharePoint">
    <LINK rel=stylesheet type=text/css href="/_layouts/1049/styles/Themable/datepickerv4.css?rev=NGl8rHXIKyru%2F4Roim8xAw%3D%3D">
    <LINK rel=stylesheet type=text/css href="/_layouts/1049/styles/Themable/corev4.css?rev=NUH7%2FvckrAqUWYMSpN1KsQ%3D%3D">
    <SCRIPT type=text/javascript src="./DatePicker.js"></SCRIPT>
</HEAD>
<BODY style="MARGIN: 0px" onkeydown=OnKeyDown(event); onload="PositionFrame('DatePickerDiv');">
    <DIV style="DISPLAY: none; DIRECTION: ltr" id=DatePickerDivM1>
        <DIV class=ms-datepickerouter>
            <DIV class=ms-quickLaunch>
                <DIV class=ms-picker-header>
                    <TABLE class=ms-picker-table border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                        <TBODY>...</TBODY>
                    </TABLE>
                </DIV>
            </DIV>
        </DIV>
    </DIV>
</BODY>
</HTML>
</IFRAME>

, while on others the html of the iframe.aspx does not contain the layout table for the calendar date picker.

<IFRAME style="Z-INDEX: 101; POSITION: absolute; WIDTH: 200px; DISPLAY: block; TOP: 144px"
    id=ctl00_m_g_d926e900_5899_46ab_94a5_e444864d0e8b_ctl00_ctl05_ctl03_ctl00_ctl00_ctl04_ctl00_ctl00_DateTimeField_DateTimeFieldDateDatePickerFrame 
    title="Выберите дату в календаре." 
    src="/_layouts/iframe.aspx?&amp;
            cal=1&amp;
            lcid=1049&amp;
            langid=1049&amp;
            tz=03:59:59.9994913&amp;
            ww=0111110&amp;
            fdow=1&amp;
            fwoy=0&amp;
            hj=0&amp;
            swn=False&amp;
            minjday=109207&amp;
            maxjday=2666269&amp;
            date=" 
    frameBorder=0 
    scrolling=no 
    v4WorkSpaceDivScrollWidth="750" 
    firstUp="true" 
    leftBeforeFlip="380px">
<HTML>
<HEAD>
    <META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type>
</HEAD>
<BODY>
    <IMG src="http://10.0.0.44/_layouts/iframe.aspx?&amp;
                cal=1&amp;
                lcid=1049&amp;
                langid=1049&amp;
                tz=03:59:59.9994913&amp;
                ww=0111110&amp;
                fdow=1&amp;
                fwoy=0&amp;
                hj=0&amp;
                swn=False&amp;
                minjday=109207&amp;
                maxjday=2666269&amp;
                date=">
</BODY>
</HTML>
</IFRAME>

Any ideas?

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

Resolved. It was an issue with our corporate internet security software that blocked certain code.

share|improve this answer
    
I wonder if you might be able to provide a few more details on what corporate internet security was blocking the code? I have a similar issue where drop down menu's (which use iframes) are appearing blank, but only on our clients network, and only in IE8. Any help you could provide would be very welcome. Thanks –  Robbie Dec 3 '10 at 15:57
    
It was Kaspersky Internet Security in my case –  Alexey Krasheninnikov Dec 7 '10 at 13:05
    
Thanks for the response, my client is using Mcafee, but disabling it hasn't fixed the problem. :( –  Robbie Dec 8 '10 at 9:54
    
I finally resolved my issue - details here sharepoint.stackexchange.com/questions/7524/… –  Robbie Dec 16 '10 at 14:56
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.