Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I've added User Profiles, seems to be partly operational as I can see a number of Profiles, but not all. I dont know how this happened as I havent added a connection. When i click 'Configure Synchronization Connections ' there is nothing listed so I go to click 'Create new connection', then a dialog opens stating 'Cannot navigate to the requested page while User Profile Syncronizarion is running. Please wait ...'

I've resarted iis, but problem persists. I'm running winserver2008r2, SharePoint SP1 (14.0.4763.1000). I checked 'FIMSynchronizationService' and 'Forefront Identity Manager Service' in services and the Log On As, was set to local, I changed to Farm Account. Upon starting this service, errors as 'file mising'.

On the application page both the User Service Application and Proxy are started annd have been since install. However attempting to 'add connection' still get message:

'Cannot navigate to the requested page while User Profile Syncronizarion is running. Please wait ...'

What would be next step ?

Thanks

share|improve this question

1 Answer 1

I've re-installed user profiles and it appears to have worked.

share|improve this answer
    
Please mark this as the accepted answer if it solved your problem. It may help future users. Thank You! –  Benny Skogberg 20 hours ago

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.