Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I currently have a Homepage and then 4 site collections within that. I have added a search bar for users to search for all documents. When I do the search 0 results come up and I can't figure this out. (scope in your query does not exist) Any solutions to this?

Thanks

share|improve this question
1  
you have to work on your accept rate to attract more answers –  Rami.Shareef Aug 28 '12 at 13:24
    
Follow the steps here and see if you still have the issue: social.technet.microsoft.com/Forums/sa/sharepointsearch/thread/… –  Hugh Wood Aug 28 '12 at 13:31
    
Thanks guys, Basically what is happening is I can search within the site collections, But I am trying to get the Homepage to search the entire site. Which is still not working. –  Pureholland Aug 28 '12 at 13:49
add comment

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

When you enter your search criteria and return nothing, are you searching the correct scope from the drop-down

share|improve this answer
    
There are 4 different ones, on the drop down box for the homepage I am using the one that says ALL. (meaning all sites). This is the only thing on this site that I have not set up so Maybe something was not set up correctly. –  Pureholland Aug 28 '12 at 16:54
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.