Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a subsite (http://testportal/documentcenter). When I add Aproval - Sharepoint 2010 workflow to document library where is in subsite, It works fine. But, I open subsite with Sharepoint Designer 2010 and Copy & Modify to Aproval - Sharepoint 2010 workflow, then I publish it. And I try add it to document library, I am typing someone's name to approvers field. When I click save button, I am getting this error message:

The form cannot be submitted because of an error. (http://s7.postimage.org/b6rh9bc2z/Untitled.jpg) error

If I leave blank approvers field, I can save it. But, When I start it manually, I am getting same error again. How I can solve this problem ? Thanks

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Aug 23 '12 at 14:39

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

2 Answers 2

Old post and you've probably solved this but check if you have Windows Update KB2553322 installed. Uninstall it and recreate your workflow and it should be ok :)

share|improve this answer
    
and what if we DO NOT have that windows update installed, then what's the answer?? –  user11085 Oct 2 '12 at 14:53

Old post but if you not fixed yet, remove the Approvers & CC fields from Initiation Form Parameters and create new ones. Will work fine then.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.